زنان و خانواده در مهرماه ۱۴۰۳،
نقش زنان در پشتیبانی از جبهه مقاومت و روایت میدان نبرد
به گزارش خاتون یار، در مهر ماه ۱۴۰۳ با شدت گرفتن جریان تقابلی جبهه مقاومت با دشمن صهیونیستی، بعد از شهادت سید حسن نصرالله، فعالین حوزه زنان هم به تشریح شرایط و تبیین نقش بانوان در این حوزه پرداختند.
خبرگزاری مهر، گروه جامعه؛ در آغاز مهرماه سال قبل با آغاز هفته دفاع مقدس زهرا بهروزآذر معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در نشست صمیمانه به مناسب گرامیداشت هفته دفاع مقدس، به نقش زنان در دفاع مقدس اشاره نمود و بیان داشت: یادآور رشادت ها و ایثارگری های نه فقط مردان، بلکه زنان غیور سرزمینمان هم است، خانمهایی که در پشت جبهه ها و خطوط مقدم جنگیدند و علاوه بر این، با حمایت های لایتناهی خود از رزمندگان و خانواده های شان، در خطوط مقدم زندگی بسیار مؤثر بودند و نقش آفرینی کردند.
وی ضمن اشاره به زحمات بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: ما در معاونت امور زنان و خانواده کنار شما خواهیم بود تا قانون جامع خدمات ایثارگران به بهترین نحو اجرا شود.
شهادت دبیر کل حزب الله لبنان
مهرماه سال قبل هم بهروز آذر در پیامی شهادت سید حسن نصرالله را تسلیت گفت و نوشت: رژیم غاصب صهیونیستی، سبعانه سید مقاومت، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان و همراهان شجاع او را به شهادت رساند و بار دیگر نشان داد که همانا این رژیم، شر مطلق است. با این وجود، به یقین این شر با نصرت و وعده آفریدگار پایان خواهد یافت و هیچ وقت نمی تواند نور حق طلبی را خاموش کند.
وی همینطور اضافه کرد: الگوی آزادی و آزادگی، مکتب سیدالشهدا امام حسین (ع) است و مجاهد نستوه، شهید سید حسن نصرالله، که زندگی خویش را برای مقاومت و ایستادگی در مقابل تجاوز، اشغال، نسل کشی و تبعیض معنا بخشید، همچون مولایش به فیض عظیم شهادت نائل آمد. قدم های سترگ این شهید در راه حق طلبی و مجاهدت هایش در مبارزه با ظلم و جنایات رژیم غاصب صهیونیستی، به یقین الگویی برای همه حق طلبان و مبارزان راه عدالت و آزادی خواستار خواهد بود و ریشه های مقاومت را مستحکم تر خواهدنمود.
در این زمان همینطور اجتماع زنان ایرانی در همدلی با خواهران لبنانی و جبهه مقاومت با حضور مریم اردبیلی، مدیر کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، تعدادی از مسئولان، زنان سفرای کشورهای اسلامی، بانوان هنرمند و سایر اقشار بانوان در محل بوستان ملت، رو به روی دفتر حزب الله لبنان اجرا شد.
ایجاد تعادل بین کار و زندگی زنان از برنامه های دولت است
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در نشست مشترک با فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت؛ زنان عضو سازمان نظام مهندسی مسایل و دغدغه های خویش را مطرح نمودند.
وی در این خصوص اظهار داشت: حضور پررنگ زنان در زمینه های تخصصی و حرفه ای را نمادی از توانایی و پتانسیل زنان در جامعه و در حوزهٔ مهندسی دانست و اظهار داشت: حضور زنان در رشته های مهندسی نه تنها افتخاری برای کشور، بلکه پیامی است که نشان میدهد زنان در هر عرصه ای قادرند تحول بزرگی ایجاد کنند.
وی در ادامه ضمن بیان لزوم تقویت و حمایت وجود زنان در جایگاه های متنوع تخصصی و مدیریتی، اشاره نمود حضور زنان در رشته های مختلف، از عمران و معماری گرفته تا مهندسی برق و مکانیک، نشانگر قدرت و گستردگی دیدگاه های زنان در این زمینه و به نفع جامعهٔ مهندسی است و راه را برای پیشرفت های بزرگ تر و خلاقانه تر باز می کند.
بهروز آذر ارتقاء موقعیت زنان در محیط های کاری و تخصصی را یکی از اهداف معاونت زنان و خانواده در دولت دانست و اظهار داشت: ما متعهدیم که حمایت های لازم را برای شما فراهم نماییم تا بتوانید به قله های بلندتری در راه حرفه ای خود برسید. ایشان در ادامه به تقویت آموزش های مهندسی برای دختران و ایجاد فرصت های برابر شغلی اشاره نمود و گفت تلاش ما اینست که زنان بتوانند در محیط هایی بدون تبعیض و با امکانات کافی به موفقیت دست یابند و استعدادهای خویش را به بهترین نحو رشد دهند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده همینطور با اشاره به نقش های مختلف زنان در زندگی شان، به اهمیت حفظ تعادل بین کار و زندگی اشاره نمود و گفت از برنامه های دولت، ایجاد شرایط مناسب برای زنان است تا بتوانند در کنار پیشرفت شغلی، از فرصت های مناسب برای رشد شخصی و خانوادگی و تجربه شیرین مادری بهره مند شوند.
زنان با جهاد تبیین می توانند عملیات روانی دشمن را خنثی کنند
مینا بیابانی مسئول وقت سازمان بسیج جامعه زنان کشور در مهر سال پیش مطرح کرد: حضور مستمر زنان و شعارهای حماسی آنان برای نابودی رژیم صهیونیستی بر مبنای این که ما عرصه را خالی نخواهیم گذاشت، حمایت هایی که برای حضور فرزندان و همسران شان در مقابله و مواجهه با رژیم غاصب صهیونیستی دارند، نشان دهنده اینست که بانوان ما نه تنها مرعوب این تهدیدات رژیم صهیونیستی نشده اند، بلکه بسیار با انگیزه تر برای دفاع از کیان اسلام و دفاع از مردم مظلوم غزه و کشور عزیزمان در روبرو شدن با دشمن صهیونیستی آمادگی دارند.
وی همینطور اضافه کرد: مانند دفاع مقدس بانوان ما آمادگی دارند که جوانان، همسران و پدران شان را برای دفاع از اسلام و ایران بسمت جبهه های نبرد بفرستند بنابراین بانوان ما همچون زمان دفاع مقدس محکم مستحکم در مقابل تهاجم صهیونیست ها ایستادگی می کنند و مشوق مردان و فرزندان شان برای روبرو شدن با این رژیم غاصب کودک کش هستند.
بیابانی در ارتباط با نقش بانوان در زمینه مقاومت هم گفت: بانوان ما در چند محور می توانند عملیات داشته باشند. در زمینه دفاع نرم و جهاد تبیین می توانند ترفندهای دشمنان را برملا کنند و بر ضد رژیم صهیونیستی مردم را آگاه کنند. در فضای مجازی با تولید محتواهای مناسب برای روبرو شدن با رژیم صهیونیستی، اهداف شوم آنرا در منطقه برملا کنند.
وی اضافه کرد: حوادث ناگوار و وحشیانه ای که رژیم صهیونیستی در روبرو شدن با مردم مظلوم غزه و فلسطین و زنان و کودکان لبنانی ایجاد کرده است را با تولید محتواهای مناسب در فضای مجازی می توانند برملا کنند و اذهان عموم مردم جهان را نسبت به وحشی گری های این رژیم غاصب و تبهکار و همچنین اهداف پلید آگاه سازند.
بیابانی روحیه بخشی و دفاع نرم و آگاهی بخشی را اولویت زنان دانست و بیان کرد: اولویت بانوان روحیه بخشی به مردان جنگی است. جنگ روانی که دشمن به وجود می آورد با حضور میدانی و ارتباط چهره به چهره در میان مردم شکسته می خورد. دشمن می خواهد روحیه مردم را تضعیف کند. زنان می توانند اقداماتی را که از پیروزی دشمن در زمینه عملیات روانی پیشگیری کند را در پیش بگیرند. ضمن این که پشتیبانی های بانوان می تواند کمک کننده باشد. جمع آوری کمک های مردمی، زیورآلات و چیزهایی که می تواند برای جبهه مقاومت مورد استفاده و ضروری باشد اموری هستند که بانوان ما اقداماتی برای آن انجام داده اند.
دغدغه های فعالان حوزه های زنان در کل کشور پرارزش است
همچنین زهرا بهروزآذر، در نشست صمیمی با مسؤلان و فعالان ستادهای پزشکیان در حوزه زنان ضمن تشکر از کوشش های فعالان استانی در جریان انتخابات و قبل از آن اشاره کرد: دغدغه های فعالان حوزه های زنان در کل کشور پرارزش است. در معاونت امور زنان و خانواده تلاش می نماییم مسایل زنان را از زبان فعالان استانی بشنویم و با کمک یکدیگر، برای حل آنها، بهترین راهکار ها را بیابیم.
لیلا فلاحتی استادیار پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی هم در این جلسه، در سخنرانی خود با مبحث «کاربست رویکرد های جنسیتی در توسعه» با اشاره به اهمیت برنامه ریزی جنسیتی در مباحث توسعهٔ پایدار، بر لزوم درنظر گرفتن فرهنگ و تفاوت های فرهنگی در برنامه ریزی جنسیتی اصرار کرد و اظهار داشت: برای ارتقاء وضعیت زنان و از میان بردن شکاف های جنسیتی، لازم است انتظارات نقشی را در فرهنگ مان بشناسیم و تنوع های فرهنگی را در بازنمایی انتظارات جنسیتی درنظر بگیریم.
وی به درنظر گرفتن نقش های مردان در برنامه ریزی های جنسیتی اشاره نمود و گفت: توسعه حوزه زنان بدون درنظر گرفتن نقش های مردان ممکن نیست و به همین خاطر در برنامه ریزی های جنسیتی، لازم است مردان را بیشتر از پیش درنظر بگیریم.
فاصله بین نسلی باعث شده است روش های سنتی ازدواج منسوخ شود
فهیمه فرهمندپور رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده در نشست هم اندیشی ازدواج پایدار در فضای مجازی با اشاره به این که ما نمی توانیم حقیقت جریان تحول انتخاب همسر را انکار نماییم اظهار داشت: در دنیا زمانی اغلب ازدواج ها از راه خانواده بوده ولی هم اکنون متفاوت می باشد. نمی توانیم انکار نماییم که هم اکنون فضای مجازی در این فرایند اثر گذار است. ازدواج های سنتی کم رنگ شده است.
وی اضافه کرد: زمانی دخترها و پسرها در بافت سنتی خانواده خود زندگی می کردند. اما امروز دختر یا پسر روستایی بواسطه تحصیل به تهران می آید و اگر در روستای خودش مانده بود در آن بافت سنتی فرصت ازدواج پیدا می کرد. یا پسری که از بافت سنتی وارد یک بافت جدید شده است دیگر نمی پذیرد که مادرش برایش دختری انتخاب نماید.
وی اضافه کرد: آنقدر این فاصله بین نسلی جدی شده است که روش های سنتی به صورت طبیعی جواب نمی دهد یا نمی تواند پوشش کاملی داشته باشد. دختران دهه شصتی در وسط یک تغییری قرار گرفته اند که ما برای این تغییرات آماده نبودیم.
فرهمندپور همینطور اظهار داشت: با تغییر شکل ازدواج های سنتی و کاهش عاملیت خانواده ها ما عملا طراوت خانواده و جایگاه آن در ازدواج را از دست دادیم. کرامت و مداخله و مشارکت و عاملیت خانواده مهم می باشد. جامعه هدف، جلب اعتماد و پراکندگی جغرافیایی مهم می باشد. مهم می باشد که ما بچه های تحصیل کرده را در چارچوب های امنیت یافته و خانوادگی تحت پوشش قرار دهیم.
هویت چندگانه در جوانان با شیوه های سنتی ازدواج همراه نیست
همچنین سجاد مهدی زاده پژوهشگر و عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگ و ارتباطات، در نشست هم اندیشی ازدواج پایدار در فضای مجازی اظهار داشت: یک کلیشه و دوگانه ای در مورد الگوهای همسر گزینی داریم. جوانان می گویند ما نمی خواهیم سنتی ازدواج نماییم. با آنکه در طول تاریخ هم بسیاری از الگوهای همسرگزینی توسط خود دختر و پسر انتخاب می شد. اما امروز یک دو گانه ازدواج مدرن و سنتی داریم. این کلیشه قرائتی است که در ذهن جوانان ما است که نمی خواهم پدر و مادر برای من انتخاب کنند.
وی اضافه کرد: مواردی داریم که در فضای مجازی با هم آشنا می شوند. باید این دو مرحله آشنایی اولیه و شناخت خانوادگی را از هم جدا نماییم. معاشرت و آشنایی را باید از هم جدا ببینیم.
مهدی زاده در ادامه اظهار داشت: الگوی همسرگزینی تغییر کرده است، جوانان زیادی داریم که خانواده شان بواسطه تحصیل در تهران، با آنها همراه نیستند یا خانواده در دسترس نیست. این تغییر الگوی ازدواج لزوماً مثبت نیست و سبب بالا رفتن سن ازدواج و یا ازدواج های خارج از عرف هم شده است.
وی با اشاره به این که در دهه شصت افراد مذهبی و غیر مذهبی مرزهای مشخصی داشتند اظهار داشت: به سبب موج جهانی شدن، زندگی فردی و یا عوامل دیگر تعدد الگوی شخصیتی و هویتی داریم. زمانی یک آقای مذهبی با یک خانم مذهبی ازدواج می کرد، خانواده انتخاب می کرد اما آنها با هم همدلی می کردند. اما هم اکنون این گونه نیست فضای دین داری ما متفاوت شده است.
اهمیت نقش زنان در ایمنی و آمادگی در مقابل بحران ها
مدیر کل فرهنگی، اجتماعی در معاونت امور زنان و خانواده اظهار داشت: زنان با آموزش ایمنی و آمادگی در مقابل بحران ها در فرزندان خود نوع دوستی و خیرخواهی را هم در آنها نهادینه می سازند.
ساوالان پور ضمن اشاره به نقش زنان در پیشبرد برنامه های کاهش خطر سوانح و پی ریزی جامعه ای آگاه و تاب آور در بحران ها اظهار داشت: مطالعات نشان داده است که جوامعی که زنان در تصمیم گیری ها دخیل هستند، بهتر می توانند با چالش ها مقابله کنند. نقش زنان دراین خصوص شامل فراهم آوردن ترتیبات انتقال دانش به نسل آینده است؛ زنان به عنوان مادران و معلمان می توانند اطلاعات و آموزش های لازم را به کودکان و نوجوانان منتقل کنند. آنها با آموزش ایمنی و آمادگی در مقابل بحران ها به فرزندان خود، علاوه بر تقویت روحیهٔ تهور و شجاعت، مشارکت و کار داوطلبانه، نوع دوستی و خیرخواهی را هم در آنها نهادینه می سازند و به تربیت اشخاصی خودساخته، خلاق و متکی به نفس کمک می کنند.
نهال مقاومت با زنده داشت یاد و سیره شهدا رشد می یابد
مهرماه سال پیش نشست زنان پشتیبان مقاومت با هدف برقراری ارتباط با کنشگران پشتیبان مقاومت اجرا شد. انسیه خزعلی معاون سابق امور زنان و خانواده در این جلسه اظهار داشت: نهال مقاومت با زنده داشت یاد و سیره شهدا رشد می یابد.
وی اضافه کرد: سید حسن نصرالله یک تفکر بود تفکری که به جهان عرب و به انسانیت عزت بخشید. نهال مقاومت با زنده داشت یاد و سیره شهدا رشد می یابد. هر چه قدر در بیان روایات شهدا و مدافعان مقاومت قوی تر و دقیق تر عمل نماییم این بذر روحیه مقاومت را بیشتر در دل نسل جدید کاشته ایم.
آمادگی برای شرایط سخت و مدیریت بحران از زنان برمی آید
مهسا فرزان دبیر تشکل زنان انقلاب اسلامی هم در مورد اثر وقایع اخیر جبهه مقاومت بر جامعه اظهار داشت: فضای جامعه را به آسانی نمی توان ارزیابی کرد. طرح این مساله با نگاه ملی را نتوانسته ایم جا بیندازیم این مساله که ورود ما به جنگ در منطقه به نفع کشور خود ماست را هنوز به درستی و به خوبی بین مردم جا نینداخته ایم و این مساله احیانا یک تلاش طولانی مدتی لازم داشته که متولیان فرهنگی از این امر غافل بوده اند.
وی در ادامه در مورد علت برخی اظهارات متفاوت در جامعه در مورد ورود به این جنگ اظهار داشت: حد تحمل آدم ها با هم متفاوت می باشد. این در یک خانواده هم ممکنست اتفاق بیفتد و مثلا یک بچه صبوری بیشتری داشته باشد. در جامعه هم آدم ها باتوجه به فرهنگ و تربیت متفاوتی که دارند نگاه متفاوتی به زندگی خواهند داشت. معمولا نخستین چیزی هم که بر روی افراد اثرگذار می باشد مسایل اقتصادی است.
فرزان در مورد اثر مسایل اقتصادی بر واکنش افراد جامعه در شرایط خاص بیان کرد: دشمن روی این مساله در کشور ما به شکل هدفمند سرمایه گزاری نموده است. ما تحریم هستیم و برخی مواد اولیه و کالاهای اساسی به کشور وارد نمی گردد. از طرفی دست تولید کننده و توزیع کننده بسته است و عملا در فشار اقتصادی هستیم و صادرات واردات ما به کشورهای دیگر دشوار می باشد. مردم در این شرایط گرفتار فشارهای عصبی شده و گاهی زندگی شان مختل می شود. در این صورت انگشت افترا را بسمت مدیران و مسئولان می گیرند.
وی اضافه کرد: فرهنگ مساله بعدی است. از زمانیکه ماهواره وارد کشور شد و با آزاد شدن اینترنت مطالبی به دست مردم می رسد که ما جایگزینی برای آن نداریم. مثلا شما وقتی به صورت مثال می خواهی کوکاکولا را تحریم کنی باید یک محصول جایگزین هم برایش بگذاری. وقتی به مردم می گوئیم فلان محتوا را نبین، هیچ جایگزینی برایش نداریم.
نقش رسانه در ایجاد هماهنگی فکری در جامعه
دبیر تشکل زنان انقلاب اسلامی در ارتباط با فعالیت رسانه ای جریان ساز اظهار داشت: ما از رسانه غافل بودیم. ما هنوز انقلاب را به خوبی در کشور خودمان رسانه ای نکرده ایم. اگر این اتفاق می افتاد و دل های مردم با هدف انقلاب و اصل آن آشنا می شد اصلاً این خفتگی فرهنگی یا تفاوت عقیده ها اتفاق نمی افتاد.
وی اضافه کرد: ما در موضوعات فرهنگی عقب هستیم و کم کاری کرده ایم. به جشن های فرهنگی اکتفا کردیم یا مثلا به جشن نیمه شعبان اکتفا کردیم. با برگزاری یک جشن ما نمی توانیم مردم را مذهبی نماییم و باید تفسیر و محتوای آن جشن را برای مردم جا بیندازیم. وقتی به جای محتوا به فرم پرداختیم عملا از مقوله فرهنگ دور مانده ایم. از طرفی افراد گاهی در ظاهر فکر می کنند دغدغه و اراده کار فرهنگی را دارند اما در عمل کاری صورت نمی گیرد.
فرزان همینطور اشاره کرد: مثلا در یک سال گذشته مساله فلسطین که مال امروز و روز گذشته نیست پررنگ تر شده است. در ده دوازده سال گذشته عده ای ناگهان یادشان افتاده که در این زمینه دغدغه دارند. اما نمی شود این اتفاقی که در غزه، کرانه باختری یا خط مقاومت درحال وقوع است را به شکل کلی با بررسی نگاه ایران یا کشورهای عربی و صرفا با برگزار کردن چند نشست و رویداد خلاصه کرد و بگوییم که مساله فلسطین حل شد.
کم ارزش شدن نمادها اثر کارهای هیجانی بی هدف است
فرزان با تأکید بر این که در مساله مقاومت کار هدفمند فرهنگی انجام نشده است اظهار داشت: اگر هدف تعریف شود، آن نشست یا رویداد هم اثرگذار خواهد بود. اما وقتی هدف تعریف نمی نماییم و بر مبنای هوش هیجانی صرفا کار احساسی انجام می دهیم راه به جایی نمی بریم. البته کارهای احساسی هم باید باشد منتها باید برایش هدف تعریف شود و این تحلیل ها و محتوای نشست ها را به جامعه عرضه دهیم و کار به چند استوری در فضای مجازی ختم نشود.
دبیر تشکل زنان انقلاب اسلامی با اشاره به این که باید روی یک مبحث مداومت داشته باشیم و آنرا برای مخاطب جا بیندازیم بیان کرد: گاهی با چند ویدئوی زیبا یا چند عکس ناراحت کننده و جمله اثرگذار کار تمام می شود. یا مثلا در یک پویش، چفیه به گردن می اندازیم. ولی چفیه زمانی هویت می گیرد که فرد کنشی از خود نشان دهد. همین چفیه در دوران دفاع مقدس نشان ایستادگی و مردانگی رزمندگان بود. ولی حالا تعریفی برایش نداریم و با بی عملی نمادها را هم کم ارزش کرده ایم. کم ارزش شدن نمادها اثر کارهای هیجانی بی هدف است.
وی اضافه کرد: مثلا در یک برنامه ای ۵۰۰ نفر دعوت می نماییم. این برنامه به تنهایی چه کارکردی دارد؟ باید سطح قدرت تحلیل افراد را بالا ببریم. هم اکنون در شرایطی قرار داریم که همراه سازی آدم ها حتی اگر یک نفر باشد، مهم می باشد. مردم باید بدانند که این دفاع به نفع همه ماست و مساله صرفا مذهبی ها نیست. بدین جهت باید در لایه تفکری و اندیشه ورزی به شکل کاملا هدفمند وارد شویم.
دبیر تشکل زنان انقلاب اسلامی نقش زنان در شرایط بحرانی را برجسته دانست و اظهار داشت: مهم ترین کنش زن ها در بزنگاه های تاریخ در خانه شکل می گیرد. بهترین کسی که می تواند فضای امن در خانه بوجود آورد خانم خانه است و مهم ترین چیز در خانه در این شرایط، حفظ روحیه مقاومت است. حفظ روحیه مقاومت، به مفهوم نترسیدن، ایجاد امید، ایجاد شور زندگی در شرایط جنگی است.
وی اضافه کرد: زن می تواند در بحث تخصصی خود مانند پزشکی، معلمی و یا رسانه ای که در زمان جنگ خیلی به کار می آید ورود کند. طبیعت جنگ اینست که جامعه را عقب نگه می دارد. اگر بنا باشد ما باردیگر وارد جنگ تن به تن و مستقیم با دشمن شویم باید کمترین فاصله از حد استاندارد را داشته باشیم. زن تنها کسی است که می تواند روحیه حضور در میدان را به همسرش بدهد و قوت قلب را در فرزندانش زنده نگه دارد.
زنان رسانه ای می توانند روایت گر پایداری ها در جبهه مقاومت باشند
رویداد رسانه ای طنین مقاومت در امتداد برگزاری سومین جشنواره رسانه ای بانوان هم مهر سال پیش در دانشگاه انقلاب اسلامی اجرا شد. زینب شریعتمدار مدیر مؤسسه حامیان مقاومت اسلامی در این جلسه اظهار داشت: رسانه های انقلابی باید نگاه هم افزا نسبت به هم داشته باشند. مردان نباید صرفا به مسایل عمومی جامعه بپردازند و تصور کنند مساله زنان صرفا باید در اختیار زنان باشد.
شریعتمدار در مورد نقش بانوان در روایت مقاومت گفت: همراهی و پیشرانی بانوان در زمینه خبری جبهه مقاومت مهم می باشد اگر بانوان کنش گر این عرصه نباشند ما بخش مهمی از جبهه مقاومت را از دست می دهیم. بخش نظامی جنگ را همه بازتاب می دهند اما بخش پشت جبهه مقاومت در دست زنان است.
برخورد هوشمند با عوامل اصلی ترویج بی حجابی و برهنگی
امیرحسین بانکی پور نماینده مجلس شورای اسلامی در بهمن سال پیش اظهار داشت: حجاب زنان ما سنگری است که دشمن آنرا مخدوش کرده و از آن عقب نمی نشیند و ما باید این سنگر را پس بگیریم و نباید غافل شویم. اگر این مساله را رها نماییم وارد بقیه مسایل و مفاسد می شوند و دنبال ترویج آن هستند.
وی اضافه کرد: دشمن با برنامه آمده بود و ما برنامه منسجم نداشتیم به این علت بحث لایحه عفاف و حجاب عنوان شد که هم اکنون قانون است چون شورای نگهبان تأیید کرده است و از نظر حقوقی قانون است ولی اجرای آن منوط به ابلاغ است که رئیس مجلس باید قانون را به رئیس جمهور ابلاغ کند. رئیس جمهور هم باید در فرصت مشخص به تمام کشور ابلاغ کند اگر نکند رئیس مجلس باید این کار را انجام دهد.
این نماینده مجلس همینطور اظهار داشت: اوایل شهریور این قانون تأیید شد که به سبب نگرانی به خاطر هم زمانی با سالگرد اغتشاشات از جانب نهادهای امنیتی خواسته شد که قانون با یک تأخیر سه ماهه ابلاغ شود.
وی با اشاره به این که در این فرصت برای فراهم کردن زمینه های اجرایی سعی کردیم اظهار داشت: رسانه ها باید روایت درست این قانون را به گوش مردم برسانند. جنگ هم اکنون جنگ روایتها است. اگر دیر اقدام نماییم و روایت مخدوشی از آن به گوش مردم برسد دیگر شاید ابلاغ آن فایده نداشته باشد.
بانکی پور در ادامه خط رسانه ای دقیق برای این قانون را بیان کرد و اظهار داشت: خط رسانه ای دقیق برخورد هوشمند با برهنگی است. عنوان قانون پشتیبانی از خانواده از راه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است. آحاد جامعه ممکنست نگاه ما را در برخورد با بی حجابی نداشته باشند اما همه با برهنگی مخالفند. پوششی که در آن بخش های از بدن معلوم باشد مورد پذیرش فرهنگ ما نیست.
وی اضافه کرد: ما گفتیم روی همان کلمه ای که مابین ما مشترک است بایستیم. عدم برخورد هوشمندانه با برهنگی مانند اینست که ما به مردم بگوییم صبر نماییم دشمن به خاک ما نفوذ کند بعد بجنگیم. اما هوشمندانه اینست که بیرون از خاکمان بجنگیم.
منبع: khatoonyar.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب