معاون وزیر كار و رفاه تشریح كرد

شناسایی ۱۶ میلیون نفر زیر خط فقر در کشور

شناسایی ۱۶ میلیون نفر زیر خط فقر در کشور

به گزارش خاتون یار، معاون امور رفاهی و اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تشریح اقدامات این معاونت در دولت سیزدهم اظهار داشت: در طرح فجرانه بیشتر از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن مواد غذایی جابجا شد و همین مبحث نشان داد که کشور از نظر مبحث غذا و کالاهای اساسی، امنیت بالایی دارد.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، علیرضا عسگریان بامداد امروز در نشستی خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم به معیشت مردم توجه ویژه ای شد، چونکه تورم و تحریم های بی رحمانیه سبب ایجاد تنگناهای شد و بنابراین دولت به دنبال کمک به صورت های مختلف بود، اظهار نمود: مهم ترین طرح، کالابرگ بود که در جهت آن شبکه ملی اعتبار شکل گرفت تا رفتارهای اعتباری را برای مردم تعریف کند؛ تابحال این شبکه سه دستور کلی داشته است.

وی ادامه داد: پایگاه رفاه ایرانی ها زیرساخت کالابرگ و زیر ساخت شبکه ملی اعتبار محسوب می شود؛ این زیرساخت باید بگونه ای بود که می توانست این طرح را راهبری کند.

عسگریان ضمن اشاره به اجرای سراسری طرح کالابرگ الکترونیک و توسعه آن، اظهار داشت: در طرح فجرانه که از ۱۸ بهمن ماه آغاز شد و تا ۱۸ اردیبهشت به مدت سه ماه ادامه داشت، با استقبال خوبی همراه شد. پوشش این طرح از دهک یک درآمدی آغاز شد و به هفت دهک درآمدی معادل ۶۱ میلیون نفر از جمعیت کشور، ارتقاء یافت.

معاون امور رفاهی و اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میزان استقبال از طرح فجرانه را بیشتر از ۸۶ درصد اعلام نمود و اظهار داشت: این استقبال عجیبی نسبت به پیش از اجرای طرح فجرانه بود. همینطور میزان استقبال در سه دهک اول درآمدی با ۹۰ درصد همراه بود.

به نقل از ایشان، در این طرح بیشتر از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن مواد غذایی طی سه ماه جابجا شد و همین مبحث نشان داد که کشور از نظر مبحث غذا و کالاهای اساسی، امنیت بالایی دارد.

بنابر اظهارات معاون امور رفاهی و اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، توزیع ۱۵۹ میلیون بسته غذایی از نکات برجسته این طرح بود.
عسگریان اظهار نمود: در سه ماهه پایانی سال ۱۴۰۲ طرح امنیت غذایی کودکان اجرا شد که ۱۲۴ هزار کودک زیر پوشش قرار گرفتند. با شناسایی وزارت بهداشت، در سال ۱۴۰۳، ۱۶۴ تا ۱۶۵ هزار کودک مشمول این طرح خواهند بود.
ایشان در ادامه به اجرای طرح یسنا و مادران نیازمند تغذیه مضاعف اشاره نمود و اظهار داشت: سال قبل طی اجرای سه مرحله ای این طرح، ۲۴ هزار مادر از ۸ استان زیر پوشش قرار گرفتند که تعداد افراد زیر پوشش در پایان سال ۴۰ برابر شد و پوشش آن به یک میلیون مادر ارتقاء یافت.

معاون امور رفاهی و اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در دولت سیزدهم زیرساخت های بسیار خوبی طراحی شد که این زیرساخت ها، ضمانت کننده برخورد طرح ها به هدف بوده است. حالا هم دو پایگاه بزرگ این مورد را پوشش می دهند که پایگاه رفاه ایرانی ها مهم ترین آن محسوب میشود.

به نقل از ایشان، هم اکنون ۸۱ میلیون نفر یارانه دریافت می کنند.

وی اظهار داشت: پایگاه رفاه ایرانی ها در سال ۱۴۰۲، ۲۵۰ سرویس عرضه کرده و بالغ بر ۶ طرح ملی داشته است.
عسگریان در قسمت دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه پایگاه رفاه ایرانی ها کار شناسایی فقرا که در نوع خود بی نظیر بود را انجام داد، اضافه کرد: برپایه داده های پایگاه رفاه ایرانیان، میزان فقرا مشخص شد و مشخص کرده که این افراد چه کسانی هستند. ۱۶ میلیون نفر زیر خط فقر هستند و ۶ میلیون نفر آنها در دستگاههای حمایتی و دارای شناسنامه و مددجو هستند.
وی در مورد حوزه بیمه تأمین اجتماعی و اقدامات دیگر، تصریح کرد: از آغاز دولت سیزدهم خدمات بیمه ای خوبی عرضه شد. سیاست های کلی مقام معظم رهبری ابلاغ گردید و قرار بود ما لوایح ذیل آنرا بنویسیم؛ هفته گذشته لایحه اصلی که ساماندهی نظام بازنشستگی که تعیین کننده حقوق و دستمزد و ضرایب و معادلات است، از کمیسیون اصلی عبور کرد و در دولت قرار دارد.

وی ادامه داد: همینطور از آغاز دولت سیزدهم به دنبال نظام فراگیر بیمه ای بودیم که در نظام چند لایه دیده شد اما قبل از آن که این نظام به قانون تبدیل گردد، طرح بیمه فراگیر خانوار ایرانی ها عنوان شد که تا انتهای سال ۱۴۰۲، ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار خانوار بیمه شدند که اقدام شایسته ای است.

وی با اشاره به اینکه یکی از شاخصهای ما برای اشتغال بیمه الزامی افراد است، اظهار داشت: حالا ۱۶ میلیون و ۳۸۰ هزار نفر زیر پوشش بیمه الزامی قرار گرفتند و پوشش بیمه ای ۴ درصد افزایش پیدا کرد.
معاون امور رفاهی و اقتصادی این وزارت خانه همچین در رابطه با اقدامات حوزه اقتصادی هم اظهارکرد: در این عرصه برنامه مفصلی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شد. البته جهش تولید باید محقق شود، اما این که صفت با مردمی سازی به آن الحاق شده باید جهشی به واسطه مردم باشد.

عسگریان با اشاره به اینکه برنامه هایی در این عرصه وارد صندوق ها و حوزه های اقتصادی شدند تا به نتیجه برسند، خاطرنشان کرد: سال جاری در وزارت تعاون ۱۲۴ پروژه بزرگ، ۳۴ پروژه بازسازی صنعتی و ۱۷ پروژه دانش بنیان را در دستور کار داریم و همینطور سال جاری ۲۹۰ شرکت یا انحلال می شوند یا تهاتر یا واگذار می شوند.

عسگریان در قسمت دیگری از سخنان خود درمورد بدهی تأمین اجتماعی اظهار داشت: بزرگترین ابر بدهکار در کشور بودیم. تأمین اجتماعی ۱۵۶ هزار میلیارد تومان بدهی داشت که در این دولت تسویه شد و دیگر این سازمان یک ابر بدهکار بانکی نیست. در سال ۱۴۰۱ وزارت تعاون ۶۶ همت سرمایه گذاری انجام داد که نسبت به سال پیش از آن، ۷۰ درصد افزوده شد و این سرمایه گذاری در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به میزان ۱۰ درصد رشد داشت.
عسگریان در حوزه دارو هم اعلام نمود: ۱۲۰ قلم دارویی جدید داشتیم که ۴۴ قلم آن بعنوان داروی جدید برای اولین بار به چرخه داروها اضافه شدند.

وی در رابطه با طرح هایی که برای سال جاری برنامه ریزی شده است، اظهار داشت: مهم ترین طرح کالابرگ است که بعنوان کسی که مجری این طرح هستم امیدوارم این طرح ادامه یابد. همینطور طرح کودکان هم ادامه یابد و طرح یسنا که منحصر به مادران است هم بتواند از شکل پایلوت خارج شده و به شکل کشوری ایجاد شود.




منبع:

0.0 از 5
299
1403/04/21
11:33:42
تگهای خبر: امنیت , تولید , خدمات , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان