در رویداد خانواده و فرهنگ عامه انجام می شود؛
ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانواده ها
به گزارش خاتون یار، حفظ و ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانواده ها، نگهداشت و ترویج غذاهای سنتی اقوام ایرانی و نقش غذا در تحکیم بنیاد خانواده از برنامه های کارگروه سفره و تغذیه خانواده است.
محمد امین محمدی مسئول کارگروه سفره و تغذیه خانواده در رویداد خانواده و فرهنگ عامه در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: حفظ و ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانواده ها، نگهداشت و ترویج غذاهای سنتی اقوام ایرانی، تجلی و معرفی زنان سرآشپز و مروج غذاهای محلی و جایگاه غذای ایرانی در تحکیم نهاد خانواده از اهداف و محورهای این کارگروه در رویداد خانواده و فرهنگ عامه است. وی ادامه داد: نمایشگاه الگونشان، غرفه های سبک زندگی، رویدادهای خانواده محور، سفرهٔ بین الملل و جشن پایانی هم در این محور گنجانده شده اند. مسئول کارگروه سفره و تغذیه خانواده تصریح کرد: نان ها و پیش غذاهای محلی، سفره های آئینی، سفره نوروز، سفره های مذهبی و نذری، غذاهای ایرانی، آش ها و آبگوشت های محلی و انواع سالاد و ترشی از موضوعات در رابطه با اهداف این رویداد است. محمدی اظهار داشت: این مورد ضمن شناسایی اندوخته های ملموس و ناملموس فرهنگی، توجه ویژه ای به نقش غذا در تحکیم بنیاد خانواده ایرانی اسلامی دارد.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب