در رویداد خانواده و فرهنگ عامه انجام می شود؛

ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانواده ها

ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانواده ها

به گزارش خاتون یار، حفظ و ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانواده ها، نگهداشت و ترویج غذاهای سنتی اقوام ایرانی و نقش غذا در تحکیم بنیاد خانواده از برنامه های کارگروه سفره و تغذیه خانواده است.


محمد امین محمدی مسئول کارگروه سفره و تغذیه خانواده در رویداد خانواده و فرهنگ عامه در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: حفظ و ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانواده ها، نگهداشت و ترویج غذاهای سنتی اقوام ایرانی، تجلی و معرفی زنان سرآشپز و مروج غذاهای محلی و جایگاه غذای ایرانی در تحکیم نهاد خانواده از اهداف و محورهای این کارگروه در رویداد خانواده و فرهنگ عامه است. وی ادامه داد: نمایشگاه الگونشان، غرفه های سبک زندگی، رویدادهای خانواده محور، سفرهٔ بین الملل و جشن پایانی هم در این محور گنجانده شده اند. مسئول کارگروه سفره و تغذیه خانواده تصریح کرد: نان ها و پیش غذاهای محلی، سفره های آئینی، سفره نوروز، سفره های مذهبی و نذری، غذاهای ایرانی، آش ها و آبگوشت های محلی و انواع سالاد و ترشی از موضوعات در رابطه با اهداف این رویداد است. محمدی اظهار داشت: این مورد ضمن شناسایی اندوخته های ملموس و ناملموس فرهنگی، توجه ویژه ای به نقش غذا در تحکیم بنیاد خانواده ایرانی اسلامی دارد.

0.0 از 5
340
1402/05/02
07:44:02
تگهای خبر: خانواده , زنان , زندگی , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان