معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم عنوان كرد

ارتباط هویت یابی و اوقات فراغت با مصرف مواد مخدر در دانشگاه ها

ارتباط هویت یابی و اوقات فراغت با مصرف مواد مخدر در دانشگاه ها

به گزارش خاتون یار، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: بررسی های گوناگونی که در مورد مصرف مواد مخدر در دانشگاهها صورت گرفته نشان داده است دو عامل ˮهویت یابیˮ و ˮاوقات فراغتˮ با بحث مواد مخدر و مصرف آن ارتباط داشته است.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، دکتر کلانتری در نشست علمی و تخصصی جلوگیری از اعتیاد، با اشاره به اینکه بررسی های گوناگونی که در مورد مصرف مواد مخدر در دانشگاهها صورت گرفته دو عامل هویت یابی و اوقات فراغت بسیار پررنگ بوده که با بحث مواد مخدر و مصرف آن ارتباط داشته است، اظهار داشت: سن هویت یابی حدودا از نوجوانی آغاز میشود و تا پایان جوانی امتداد پیدا میکند، اما سنین ۱۵ تا ۳۵ سالگی نقطه اوج آن است.
وی افزود: اگر به جهت اینکه هویت یابی به نحو سالمی صورت گیرد زمینه سازی نکنیم، طبیعتا صدمه های گوناگونی گریبانگیر عزیزان ما خواهد شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: آن چه که در وزارت علوم پیگیری می شود تقویت گروه های اجتماعی است. حدود ۲۰ هزار مجموعه دانشجویی در دانشگاه ها داریم که مجموعه دانشجویی به صورت گروهی در چارچوب انجمن های علمی، کانون ها و تشکل ها فعال می باشند.
وی با تکیه بر این که تقویت این مجموعه ها و زمینه سازی برای فعالیت آنها بشدت بر روی کاهش آسیبهای اجتماعی اثرگذار است، تصریح کرد: داده های آماری موید آن است که به میزانی که مشارکت اجتماعی بالا میرود، مسئولیت اجتماعی ارتقاء پیدا میکند و فعالیت های گروهی افزایش پیدا میکنند، در نتیجه میزان آسیبهای اجتماعی و استفاده از مواد مخدر به صورت خاص کمتر می شود.
کلانتری ضمن اشاره به این که اوقات فراغت هم با مصرف مواد مخدر ارتباط دارد، اظهار داشت: اگر نتوانیم کنداکتور فراغتی دانشجویان در دانشگاهها را به خوبی اداره نماییم و ارتقاء ببخشیم طبیعتا بخش عظیمی از فعالیت های فراغتی دانشجویان در دانشگاهها امکان دارد معطوف به مصرف مواد مخدر شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در انتها تصریح کرد: بر همین راستا مهارت افزایی در وزارت خانه در دستور کار قرار گرفته و این کار به صورت رسمی در بازبینی های رشته ای صورت می گیرد تا دانشجویان مهارت های حرفه ای شان برای ورود به عرصه زندگی واقعی افزایش یابد و به صورت فوق برنامه هم مجموعه ای از فعالیت ها صورت گرفته است.




منبع:

0.0 از 5
390
1402/04/04
09:00:54
تگهای خبر: تحقیقات , زندگی , علمی , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان