موسوی لارگانی:
زیرساختهای دوركاری به صورت كامل مهیا نیست
یک عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به اینکه زیرساختهای لازم برای دورکاری کارمندان فراهم نیست اظهار داشت که در صورت راه اندازی دولت الکترونیک خیلی از کارها بدون دخالت نیروی انسانی قابل انجام است.
سیدناصر موسوی لارگانی درگفت و گو با ایسنا، اظهار نمود: کرونا یک معضل جهانی است و کشورهای که سالها از نظر اقتصادی در دنیا حرفی برای گفتن داشتند مانند آمریکا، چین و ژاپن را هم فلج کرده یکی از دلالیش این است که آنها نمی تواند محصولشان را بموقع به فروش برساند و چرخه اقتصاد در حرکت نیست.
وی ادامه داد: خیلی از کشورها در انتشار کرونا به مبحث دورکاری روی آوردند کشور ما هم در مقطع زمانی به این سمت رفت و بعضی موسسات، سازمانها و ادارات و وزارت خانه ها که کارشان ضرورتی برای حضور نداشته در مقاطعی به صورت یک سوم یا دو سوم دورکاری را اعمال کردند اما نکته اثرگذار این است که اگر زیرساختها آماده نباشد و وعده دولت الکترونیک که سالهاست به مردم داده شده محقق نشود این کار بازخورد لازم را ندارد.
این نماینده مجلس افزود: در جریان تعطیلی برخی مشاغل هم گلایه هایی را شاهد بودیم همچون عنوان شد که بانکها که معمولا محل تجمع مردم هم هستند مشغول فعالیت هستند و در مقابل صنف پوشاک یا لوازم یدکی فروشها ناچار به تعطیلی هستند در حالیکه هر کدام از این افراد امکان دارد چکهایی داشته باشند که برگشت بخورد و این مشکلاتی برای کاسبان بوجود آورده است.
وی با اشاره به اینکه زیرساختهای لازم برای دورکاری به صورت کامل فراهم نیست گفت اگر دولت الکترونیک راه اندازی می شد خیلی از کارها احتیاج به دخالت نیروی انسانی هم نداشت.
موسوی لارگانی افزود: به نظر من در مدیریت کرونا گاهی تصمیماتی گرفته شده که شاید لحظه ای بوده و در آن زمان صحیح نبوده مثل بازبودن راه ها در روزهای نوروز که نتیجه اش که سه چهار هفته پیش مشخص شد و اعلام رنگ بندی شهرها که اغلب شهرستانها زرد و آبی اعلام شدند و ترددهای زیاد سبب شد گرفتار پیک چهارم شویم که خسارتش قابل جبران نیست در حالیکه اگر با مردم صادقانه صبحت می شد آنها مثل سال قبل همکاری می کردند و ما می توانتسیم با مدیریت عدم ترددها بین شهرها و استانها جلوی پیک چهارم را بگیریم.
او در آخر اظهار داشت: برخی اصناف و کارگاه های کوچک در جریان تعطیلی های ناشی از تصمیمات ستاد مقابله با کرونا خسارتهای غیرقابل جبرانی دیدند که باید مورد توجه قرار گیرند البته وام های خردی درنظرگرفته شده که این جوابگوی خسارت وارده نیست.
منبع: خاتون یار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب