ابتكار:

در دولت روحانی زنان و دختران بیشتر دیده شدند

در دولت روحانی زنان و دختران بیشتر دیده شدند

به گزارش خاتون یار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهار نمود: در دولت یازدهم و دوازدهم برمبنای رویكرد و برنامه های رئیس جمهوری، زنان و دختران بیشتر دیده شدند چون برای تحقق عدالت جنسیتی تلاش بیشتری شد.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، معصومه ابتكار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بامداد شنبه همزمان با فرا رسیدن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در نشست «زنان ایرانی» كه با حضور رئیس جمهوری در سالن اجلاس سران كشور برگزار شد، با تاكید بر اینكه موضع شخصیت ها، دولت ها و حكومت ها نسبت به مقوله زن میزانی برای سنجش پایبندی آنها به عدالت است، اشاره كرد: امام خمینی(ره) تكریم زنان را رویه یازده ساله خود قرار داد و رهبر معظم انقلاب نیز بارها در مقابل نظرات زن ستیزانه از حقوق بانوان دفاع كرد.

وی با اشاره به سیاست های دولت تدبیر و امید در حوزه زنان اظهار داشت: رئیس جمهوری و دولت تدبیر به زنان بعنوان ابزار و شهروند درجه دو نگاه نكردند و تلاش بر این بوده كه رویكرد و سیاست های دولت برگرفته از قرآن كریم و سیره نبوی و ائمه باشد و نه اسناد خارجی؛ همین طور دولت تدبیر و امید هیچ گاه دوگانه های تحصیل- كار و خانواده- فرزندآوری را باور نداشته و اهتمام بر این بوده كه تعادل را در اندیشه و سبك زندگی زنان به منصه ظهور برساند به نحوی كه فردیت زن قربانی خانواده نشده و زنان را نیازمند قیم و سرپرست ندانند، بلكه نیازمند توان افزایی و زمینه سازی برای رشد و پیشرفت باشند.


معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به اینكه «بی تردید زنان ایرانی الگویی معنوی، اخلاقی و علمی برای زنان امروز دنیا هستند»، اشاره كرد: در همه سالهای بعد از انقلاب زنان ایرانی در كنار مردان این سرزمین در حال تلاش بوده اند و تحولات اجتماعی و سیاسی را بوجود آورده اند. زنان همواره منشأ امید و زندگی بودند؛ چونكه آینده را برای فرزندانشان روشن می خواهند و برای مقابله با تاریكی ها تلاش می كنند.

ابتكار اشاره كرد: در دولت یازدهم و دوازدهم برمبنای رویكرد و برنامه های رئیس جمهوری، زنان و دختران بیشتر دیده شدند چون برای تحقق عدالت جنسیتی تلاش بیشتری شد، این به معنای برطرف شدن همه موانع و مشكلات نیست بلكه به معنای در نظر قرار دادن برنامه ریزی جدی دراین زمینه است. در این دوران برنامه های جامعی كه شامل همه گروه های اجتماعی بود، وارد نظام برنامه ریزی كشور شد.

وی اظهار نمود: حالا برای نخستین بار هر استان برنامههای جدی خودرا برای ارتقای وضعیت زنان و خانواده بر اساس ۱۷۹ شاخص عدالت جنسیتی دارد و این اقدام با خط كش تحقق عدالت قابل اندازه گیری خواهد بود؛ بررسی میزان دسترسی عدالتهای جنسیتی همچون دسترسی به فضاهای ورزشی برای زنان و همین طور چگونگی دسترسی همه خانواده ها به خدمات مشاوره و سلامت در هر شهرستان همچون نتایج اجرای این برنامه ها در استانهای مختلف است.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده اضافه كرد: همین طور برای نخستین بار خانواده سالم یا شكوفا معیار شاخص تعریف شده است و برای سیاست های حامی خانواده مانند سینمای دوستدار خانواده برنامه های عملی شكل گرفته است.


ابتكار درانتها با اشاره به اجرای طرح ملی گفت وگوی خانواده اظهار داشت: این طرح در نظر دارد به مهارتهای ارتباطی اعضا و استواری خانواده های ایرانی با طرحی علمی و عملی كمك نماید. سرمایه اجتماعی جامعه ایرانی در بخش كارهای مدنی و سازمانهای مردم نهاد ظرفیتی مناسب می باشد كه ۲۸۰۰ تشكل مردم نهاد در حوزه زنان و خانواده در تلاش هستند و دولت با پشتیبانی از این تشكلها به بسط ظرفیت های مدنی و بسیج ظرفیت های اجتماعی موثر كمك كرده است. امید است كه این رویكردها و اقدامات جهت زندگی بهتر خانواده ایرانی موثر واقع شود.





منبع:

5.0 از 5
4083
1398/11/26
21:01:50
تگهای خبر: خانواده , خدمات , دولت , زنان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان