یك سفارش تغذیه ای برای زنان آبستن
به گزارش خاتون یار پزشكان تاكید دارند كه مصرف متعادل آجیل در دوران حاملگی برای سلامت مغز نوزاد مفید می باشد.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، پزشكان اسپانیایی در بررسی های خود مشاهده نمودند كه مصرف آجیل در دوران حاملگی توانایی شناختی را در كودكان بهبود می دهد.
در این مطالعه ۲۲۰۸ كودك تحت بررسی قرار گرفتند. مادران این كودكان به پرسش هایی در مورد نوع مواد غذایی مصرفی در سه ماهه نخست و پایانی حاملگی پاسخ دادند. همینطور عملكرد كودكان آنان در سنین ۱.۵، پنج و هشت سالگی به لحاظ توانایی های حركتی و فكری مورد ارزیابی قرار گرفت.
محققان در بررسی های خود مشاهده نمودند كودكان مادرانی كه در دوران حاملگی به صورت میانگین در طول هفته ۷۴ گرم آجیل مصرف داشته اند در تست های توانایی های حركتی و فكری عملكرد بهتری داشته اند.
به گزارش نیویورك تایمز، همینطور متخصصان اسپانیایی در این آزمایش ها شاخص های اثرگذار همچون سن مادر، وضعیت اقتصادی-اجتماعی، استعمال سیگار و مواد الكلی و موارد دیگر را در نظر گرفتند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب