قائم مقام كمیته امداد كشور خبر داد:
اعطای ۳۵ همت تسهیلات اشتغالزایی از جانب کمیته امداد کشور
به گزارش خاتون یار، سمنان قائم مقام کمیته امداد کشور از اعطای ۳۵ همت تسهیلات اشتغال از جانب کمیته امداد کشور در یک سال گذشته اطلاع داد و اظهار داشت: این رقم سال آینده افزایش بیشتری خواهد یافت.
جعفر صباغیان امروز (چهارم بهمن ماه) در جشن خودکفایی ۱۵۵۰ خانوار مددجو در سمنان ضمن اشاره به بررسی بودجه سال ۱۴۰۳ در مجلس، اظهار نمود: انتظار می رود مجلس انقلابی فعلی، رقم بیشتری به حوزه اشتغالزایی کمیته امداد کشور اختصاص دهد.
وی از کمیته امداد بعنوان یکی از موفق ترین دستگاههای کشور در حوزه اشتغالزایی نام برد و اظهار داشت: اشتغالزایی بعنوان اصلی ترین مولفه توانمندسازی در اولویت کاری کمیته امداد در سرتاسر کشور است.
قائم مقام کمیته امداد کشور به تنوع بالای خدمات و مأموریت ها در این نهاد حمایتی اشاره و بیان نمود: بیشتر از ۱۲۰ خدمت هدفمند در کمیته امداد امام (ره) به مددجویان زیر پوشش عرضه می شود که توانمندسازی و اشتغالزایی فقط یکی از این خدمات است. پرداخت مستمری، رسیدگی به امور تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان مستعد و نیازمند، خدمات درمانی و بهداشتی به جامعه مددجویی، کمک به ایجاد سرپناه و مسکن، توانمندسازی خانواده ها، فعالیتهای فرهنگی، کمک به بیماران خاص و صعب العلاج و... همچون خدمات کمیته امداد است.
صباغیان از کمک به کاهش فقر بعنوان یکی از مأموریت های مهم در کمیته امداد نام برد و اضافه کرد: رسیدگی به امور محرومان و افراد نیازمند و تحت پوشش، یکی از اهداف و برنامه های اولویت دار در کمیته امداد است.
او با اشاره به اینکه تشکیل کمیته امداد به دوران پیش از پیروزی انقلاب برمی گردد، اظهار نمود: از همان دوران مبارزه های امام در دوران تبعید و مبارزه در حکومت ستمشاهی، دغدغه کمک به نیازمندان و انقلابیونی که در زندان بودند، سبب شد کمیته امداد با فرمان امام راحل و توسط برخی یاران خاص ایشان با هدف رفع حوائج انقلابیون زندانی و نیازمندان ایجاد شود.
قائم مقام کمیته امداد کشور از اشتغالزایی بعنوان یکی از راهبردها و سیاست های اصلی کمیته امداد در مدیریت جدید این نهاد نام برد و بیان نمود: هم دولت سیزدهم و هم مجلس در این چند سال، از کمیته امداد حمایت ویژه داشته اند.
وی با تمجید از خدمات کمیته امداد استان سمنان در حوزه اشتغالزایی، اظهار داشت: با تشکیل اشتغال و درآمد پایدار، مددجویان دیگر از بسته های حمایتی کمیته امداد بی نیاز می شوند و کم کم از زیر چتر حمایتی نهاد خارج می شوند.
او با اشاره به اینکه اگر فرایند اشتغال و توانمندسازی به درستی طی شود، افراد کمک گیرنده می توانند به افرادی کمک دهنده تبدیل شوند، افزود: امروز در این جشن خودکفایی، نمونه های زیادی از افرادی را دیدیم که با حمایت تسهیلاتی کمیته امداد از یک فرد کمک گیرنده به فردی کمک دهنده تبدیل گشته و نه تنها خود صاحب اشتغال شده اند، بلکه برای چند نفر هم اشتغال بوجود آورده اند.
قائم مقام کمیته امداد از اشتغال بعنوان یک مولفه امنیت آفرین در جامعه نام برد و اظهار نمود: وقتی افراد یک جامعه از درآمد با ثبات برخوردار خواهند شد، پیوند آنها با حاکمیت قوی تر می شود.
وی بر ضرورت شناسایی و شکوفایی استعدادهای جوان زیر پوشش بعنوان یکی از وظایف مهم کمیته امداد تاکید و افزود: تلاش در جهت مهارت افزایی مددجویان و کمک به توانمند شدن افراد مستعد از راه اعطای تسهیلات و اشتغالزایی برای جامعه هدف، از مهم ترین اهداف راهبردی در کمیته امداد کشور است.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب