رشد چشم گیر فعالیت زنان در عرصه های علمی

رشد چشم گیر فعالیت زنان در عرصه های علمی

به گزارش خاتون یار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاكید بر رشد چشم گیر شركت های دانش بنیان و فعالیت زنان در این حوزه، اظهار داشت: حدود 30 درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و حدود 52 درصد از دانشجویان كشور را زنان تشكیل می دهند  و این رشد چشم گیر زنان در عرصه های علمی علاوه بر فراهم شدن زمینه رشد آنها بعد از انقلاب اسلامی حاكی از همت و تلاش زنان ایرانی در عرصه های علمی است.



به گزارش ایسنا معصومه ابتکار در مراسم تقدیر از زنان موفق کارآفرین شرکت های دانش بنیان و امضای موافقتنامه همکاری جدید با معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری که با حضور دکتر سورنا ستاری - معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری - برگزار شد، اظهار نمود: رشد شرکت های دانش بنیان در کشور در این دولت چشم گیر غیر قابل انکار است. این عرصه بسیار مهمست چونکه فاصله میان کارهای پژوهشی و کارهای علمی دانشگاهی با نیاز بازار، اشتغال، کارآفرینی و خلاقیت و نوآوری را می کاهد و میان آنها با رشد اقتصادی کشورها پیوندی را به وجود می آورد.

وی افزود: کشور ما دراین زمینه ها دستاوردهای بسیار خوبی همانند مقالات و پژوهش های تراز اول جهانی و شرکت های دانش بنیان و کارهای فناورانه تراز جهانی دارد. خیلی از این دستاوردها که با همکاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، وزارت بهداشت، وزارت علوم و... انجام شده است که نشان دهنده ظرفیت های بزرگ کشور است.

ابتکار اشاره کرد: باید بیش از پیش به دانشجویان و دانشمندان خصوصاً به نسل جدید دختران دانشمند که در عرصه های تولیدی ورود کرده اند، توجه نشان داد.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده اضافه کرد: تمامی این کارها در وضعیت سخت قرار داشتن ایران در خط مقدم تحریم های ظالمانه آمریکا و جنگ روانی تمام عیار برای ناامید کردن ملت ایران و در شرایطی که اهتمام در انسداد فکری و روانی نسل جدید ایران دارند، انجام شده است.

وی افزود: شکل گیری بیش از ۵۰۰۰ شرکت دانش بنیان در وضعیت کنونی که پاندمی کووید ۱۹ شرایط سختی را به تمام دنیا تحمیل کرده، اتفاق بسیار خوبی است.

ابتکار در ادامه به همکاریهای معاونت زنان و خانواده رئیس جمهوری با سایر دستگاه ها در زمینه کارهای کارآفرینی و دانش بنیان اشاره و اظهارکرد: این معاونت بیش از سه سال است که با همکاری وزارت جهاد کشاورزی طرح آموزش زنان روستایی در تولید محصولات با استاندارد سالم از بقایای سم و کود را در دستور کار داشته و توانسته است حدود ۵۰ هزار زن روستایی را آموزش دهد همین طور هم اکنون حدود ۴۰۰ محصول گواهی شده استاندارد توانسته است وارد چرخه تولید شود.

وی با اشاره به طرح تقدیر از زنان کارآفرین منتخب مردمی که با رای مردم در پرتال معاونت زنان و خانواده رئیس جمهوری انتخاب می شوند، از زنان فعال در عرصه شرکت های دانش بنیان دعوت کرد تا در این رای دهی شرکت نمایند.

ابتکار در آخر با اشاره به فعالیت این معاونت در حوزه ترویج مهارت های زندگی و گفت وگوی بین نسلی و گفت وگوی خانواده، اظهار داشت: پیشنهادی به معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری دادیم که فعالان حوزه شرکت های استارت آپی توجه ویژه ای نیز به مهارت های زندگی داشته باشند و افراد در کنار کارهای خود به مهارت های زندگی مانند تفکر خلاق، حل مساله و... توجه نمایند.




منبع:

5.0 از 5
1006
1399/08/22
20:44:40
تگهای خبر: استاندارد , تولید , خانواده , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان