مسمومیت با سرب عامل مرگ ۱ ۰۶ میلیون نفر در سال ۲۰۱۷
به گزارش خاتون یار مسمومیت با سرب همچون بیماری های قابل پیشگیری است اما بررسی ها از آن حكایت می كند قرار گرفتن در معرض این ماده به فوت ۱.۰۶ میلیون نفر در سال ۲۰۱۷ منجر گردیده است.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، موسسه معیار سلامت و ارزیابی (IHME) برآورد كرده است: در سال ۲۰۱۷ قرار گرفتن در معرض سرب به فوت ۱.۰۶ میلیون نفر و به كاهش ۲۴.۴ میلیون سال زندگی سالم به علت معلولیت و مرگ ناشی از تاثیرات طولانی مدت این ماده بر سلامت منجر گردیده است. همینطور بیشترین بار و مشكل ناشی از این مسمومیت در مناطق در حال توسعه بوده است.
بیشترین نگرانی در مورد مسمومیت با سرب تأثیر مخرب آن بر رشد هوشی كودكان است. از آنجایی كه سیستم عصبی كودكان در حال رشد است، احتمال جذب آن نسبت به بزرگسالان پنج برابر بیشتر است. با گذشت زمان سرب در دندان ها و استخوان ها انباشته می شود كه سیستم های مختلف بدن را تحت تأثیر قرار می دهد و به مغز، كبد و كلیه ها نفوذ پیدا می كند.
شناخت كافی در مورد نتایج سرب برای سلامتی وجود دارد و در خیلی از كشورها اقداماتی انجام گرفته، اما قرار گرفتن در معرض سرب بخصوص در دوران كودكی همچون نگرانی های كلیدی در حوزه سلامت عمومی در سراسر جهان است.
منبع اصلی قرار گرفتن در معرض سرب بخصوص در كودكان استفاده از رنگ های حاوی سطح بالایی از این ماده است. این رنگ ها به صورت گسترده در دسترس قرار دارد و در خیلی از كشورها در دكور ساختمان ها كاربرد دارد؛ این درحالیست كه جایگزین های مناسب بدون سرب مازاد در دسترس قرار دارند.
به گزارش خاتون یار به نقل از سایت اطلاع رسانی سازمان بهداشت جهانی (WHO)، در سال ۲۰۱۱ ائتلاف جهانی حذف رنگ های سربی به منظور پیشگیری از تولید و فروش رنگ های حاوی سرب و حذف تهدیدهای ناشی از این رنگ ها تشكیل شد. تحقق اهداف این ائتلاف مستلزم عرضه چارچوب های قانونی ملی برای متوقف كردن تولید، صادرات، واردات، توزیع، فروش و استفاده از رنگ های سربی و محصولاتی با پوشش رنگ های سربی است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب