رییس دانشگاه علوم پزشكی شیراز:
تولید دانشگاههای نسل سوم لزوم جامعه است
خاتون یار: بوشهر- رییس كلان منطقه 5 كشور و رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز اظهار داشت: برای رسیدن به دانشگاههای نسل سوم به عنوان لزوم جامعه باید دانشجویان با تاسیس شركت و تولید شغل بتوانند اشتغالزایی و كارآفرینی كنند.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایرنا، علی بهادر چهارشنبه در نشست روسای دانشگاههای منطقه پنج كشور در بوشهر اضافه كرد: مهمترین برنامه این منطقه، حركت به سمت دانشگاههای نسل سوم و تولید شركت های دانش بنیان است.
وی یادآورشد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با شروع یك آمایش سرزمینی كلان منطقه هایی را در كشوربا هدف بررسی و هماهنگی مسایل آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی با یكدیگر برگزار می نماید. مسئول دبیرخانه كلان منطقه 5 كشور با اشاره به مصوبه تولید صندوق خطرپذیر، اظهاركرد: هر ایده ای به جهت اینكه پرورش داده شود نیاز به یك سرمایه گذاری دارد بنابراین دانشجویان و اساتید فكرخود را با صندوقی كه به آنها پول می دهد باهم یكی و درنتیجه وام می گیرند و حمایت می شوند.
وی خاطرنشان كرد: برهمین اساس ایده خویش را به صورت یك محصول به جامعه عرضه و درنتیجه اشتغال زایی می گردد.
بهادر با اشاره به اینكه دانشگاه های نسل سوم دانشگاه های محصول محور هستند، اظهار داشت: دانشگاههای منطقه پنجم برای اشتغال زایی و تولید محصول باید بتوانند شركتهای دانش بنیان ایجاد، ایده هایی كه منجر به خلق محصول و اشتغال می گردد برای حمایت مالی به صندوق خطرپذیر معرفی نماید.
رییس دانشگاه علوم پرشكی بوشهر هم اظهار داشت: هدف از برگزاری جلسه های كلان منطقه تبادل نظر به خصوص در مورد مسائل مشترك همچون جغرافیایی و بیماری های مشتركی است كه ممكن است در این استان ها رخ دهد.
سعید كشمیری اضافه كرد: امید است بتوان با هم افزایی و استفاده از امكانات مشترك یكدیگر به بهترین نحو به حل مشكلات بپردازیم.
وی خاطرنشان كرد: آمار بالای نسل جوان مبین این است كه در سی سال آینده استانی با جمعیت بالای سالمندی را خواهیم داشت از این رو باید تدابیری اندیشیده شود كه به سمت استان دوستدارسالمند پیش رفت.
رییس دانشگاه علوم پزشكی بوشهر اظهار داشت: روند بیماری های دیابت، فشار خون و سرطان در استان سیر صعودی دارد و توانسته ایم بیماری بتا تالاسمی ماژور را به سمت حذف پیش ببریم.
وی با اشاره به اینكه بیماری تب مالت در استان روندی كاهشی داشته است اضافه كرد: بیشترین ورودی بیماران مالاریا به علت وجود مهاجران از كشورهای همسایه در این استان مشاهده شد اما با سرعت بالا در شناسایی و نمونه گیری امروز این بیماری در استان كنترل شده است.
كشمیری اظهار داشت: استان بوشهر در چاقی در میانه جدول، فشار خون رتبه 22، دیابت 18 و در استعمال دخانیات رتبه اول كشور را دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشكی بوشهر اضافه كرد: این استان در مصرف میوه رتبه اول، فست فود رتبه 25، ماهی رتبه دوم و نمك رتبه هشتم كشور را دارد.
نشست روسای دانشگاههای منطقه پنج كشور روز چهارشنبه با حضور روسا و معاونان آموزشی دانشگاه های علوم پزشكی استان های بوشهر، فارس، كهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان و شهرستا ن های لار، گراش، فسا و جهرم در موزه تاریخ پزشكی خلیج فارس استان بوشهر برگزار گردید.
6047/6045**
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب