اعلام جزئیات طرح حمایتی دولت برای خرید کالاهای اساسی ماه رمضان در استان تهران
به گزارش خاتون یار، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران، جزئیات طرح حمایتی دولت برای خرید کالاهای اساسی در این استان را شرح داد.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، حشمت الله عسگری در حاشیه جلسه اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی و ماه مبارک رمضان از اجرای طرح جدید دولت برای تأمین کالاهای اساسی اطلاع داد و اظهار داشت: دولت در دو مرحله نسبت به تأمین کالاهای اساسی برای هفت دهک پایین درآمدی کشور اقدام خواهد کرد، به ازای هر نفر در دهک های یک تا سه، مبلغ ۵۰۰ هزار تومان و برای دهک های سه تا هفت، مبلغ ۳۵۰ هزار تومان برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی در سه گروه کالایی درنظر گرفته است.
عسگری ضمن اشاره به اجرای این طرح در دوره های گذشته، اضافه کرد: این طرح در سالهای قبل هم اجرا شده بود، اما با برخی مشکلات و صدمه ها همراه بود که سبب کاهش استقبال مردم از آن شد، خوشبختانه بخش قابل توجهی از این مشکلات برطرف شده و تعداد فروشگاه های منتخب به صورت قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرده است، هم اکنون، حدود ۱۵ هزار و ۵۰۰ فروشگاه خرد و دو هزار و ۳۰۰ فروشگاه زنجیره ای و شبکه های اینترنتی امکان عرضه این کالاها را دارند.
وی با تاکید بر سه نکته مهم برای مردم استان تهران بیان نمود: حدود شش میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در استان تهران امکان استفاده از این کالا برگ ها را دارند، این افراد باید به سایت «حمایت» مراجعه نمایند تا از قرار گرفتن در دهک های هدف آگاه شوند، در صورت قرار داشتن در این دهک ها، می توانند با هر کارت بانکی عادی به یکی از فروشگاه های منتخب رجوع و کالاهای خویش را خریداری کنند، هیچ محدودیتی برای خرید از فروشگاه های خاص وجود ندارد و مردم می توانند بخشی از خرید خویش را در این مرحله و بخشی را در مرحله بعد انجام دهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران همینطور به امکان استفاده از سامانه «حمایت» اشاره نمود و اظهار داشت: مردم می توانند با استفاده از این سامانه به نشانی hemayat.mcls.gov.ir از دهک های درآمد خود با خبر می شوند و از اپلیکیشن «شما» هم فروشگاه های منتخب نزدیک به محل سکونت خویش را ببینند، این اقدام سبب تسهیل و سرعت بخشیدن به فرایند خرید شده است، تمام فروشگاه های منتخب وظیفه دارند موجودی کالاهای اساسی ۱۱ گانه را به صورت کامل داشته باشند و هیچ گونه قصوری از جانب آنها قابل پذیرش نمی باشد.
برپایه گزارش استانداری تهران، عسگری در انتها ضمن اشاره به برخورد با فروشگاه های متخلف، تصریح کرد: فروشگاه هایی که در دوره های گذشته همراهی خوبی نداشتند یا مرتکب تخلف شدند، سال جاری از این طرح کنار گذاشته شده اند، همینطور فروشگاه هایی که در این دوره تخلفی انجام دهند، برای دوره های آینده هم از برنامه حذف خواهند شد.
منبع: khatoonyar.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب