سفر بهروزآذر به تایلند سیاست های ایران در توانمندسازی زنان
به گزارش خاتون یار، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در تایلند اظهار داشت: دولت برنامه هایی در امتداد توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی زنان برای پشتیبانی از خانواده خصوصاً خانواده هایی که زنان سرپرست آن هستند، دارد.
به گزارش خاتون یار به نقل از مهر، زهرا بهروز آذر، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، در نشست اسکاپ (کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیای جنوبی و اقیانوسیه) سخنرانی کرد.
وی در آغاز سخنان خود با اشاره به اهمیت سی امین سالگرد تصویب سند پکن، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همیشه با رعایت اصول قانون اساسی و آموزه های اسلامی، برای پیشرفت وضعیت زنان گام برداشته است.
وی با اشاره به دستاوردهای چشم گیر ایران در عرصه آموزش، بهداشت، علوم و فناوری، و کارآفرینی، بر نقش برجسته زنان ایرانی در این زمینه ها تاکید نمود.
بهروز آذر همین طور به رشد مشارکت زنان در حوزه های اجتماعی و اقتصادی پرداخت و با اشاره به سیاست های دولت چهاردهم در پشتیبانی از زنان، خانواده ها، خصوصاً خانواده هایی که توسط زنان سرپرستی می شوند، گفت: دولت در امتداد توانمندسازی اقتصادی زنان و افزایش دسترسی آنان به امکانات و خدمات اجتماعی، برنامه های ملی دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، به اهمیت اجرای سیاست های کلی برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی در حوزه رفع موانع رشد بانوان و افزایش مهارت های شغلی آنها اشاره نمود و اظهار داشت که برنامه هایی برای توسعه کارآفرینی زنان و پشتیبانی از کسب وکارهای خانگی در دستور کار قرار دارد.
وی همین طور با اشاره به مشکلات ناشی از تحریم ها و تأثیر آن بر زندگی زنان، تاکید کرد که کوشش های دولت و جامعه ایران در مقابله با این چالش ها نتایج مثبتی به دنبال داشته است.
بهروزآذر در آخر با انتقاد از سکوت جامعه جهانی در قبال نقض حقوق بشر در غزه و لبنان، بر اهمیت همبستگی بین المللی برای پشتیبانی از زنان و خردسالان تاکید کرد و اضافه کرد: ادامه این وضعیت کوشش های جهانی در امتداد عدالت اجتماعی را تحت تأثیر قرار می دهد.
این رویداد مهم سه روزه که از تاریخ ۱۹ تا ۲۱ نوامبر ۲۰۲۴ در مرکز کنفرانس سازمان ملل متحد در بانکوک برگزار می شود، بالاتر از هزار شرکت کننده حضوری، شامل وزرا، مقامات عالی رتبه، نمایندگان جامعه مدنی و رهبران اجتماعی را گرد هم آورده است. این کنفرانس در ادامه تعهداتی است که از زمان چهارمین کنفرانس جهانی زنان در سال ۱۹۹۵ انجام شده و بستری برای ارزیابی پیشرفت ها، پرداختن به چالش ها و تسریع تلاش ها به سوی دستیابی به برابری جنسیتی مطابق با اعلامیه و برنامه اقدام پکن فراهم می آورد.
گفت وگوهای سطح بالا درباره ی اقدامات سیاستی و اولویت ها برای رفع نابرابری جنسیتی، جلسات عمومی و بحث های موضوعی برای به اشتراک گذاشتن دانش، شناسایی کمبودها و بررسی چالش های در رابطه با توانمندسازی زنان و دختران و برگزاری نمایشگاه ها و رویدادهای جانبی که راهکارهای نوآورانه، همکاری ها و داستان های موفقیت از سراسر منطقه را به نمایش می گذارند، بخش های مختلف این رویداد را تشکیل می دادند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب