لزوم تأسیس پژوهشکده تولید بازی و اسباب بازی

لزوم تأسیس پژوهشکده تولید بازی و اسباب بازی

به گزارش خاتون یار، یک پژوهشگر حوزه بازی و اسباب بازی، تأسیس پژوهشکده و تعریف یک بخش پژوهش برای تولید بازی و اسباب بازی و قصه سازی را یک لزوم عنوان نمود و اظهار داشت: دو جریان تعلیم و تربیت بشدت در هم تنیده اند و رابطه مستقیمی با هم دارند و فعالان این حوزه به دنبال ابزارهایی هستند تا مقوله تعلیم و تربیت را پررنگ تر و عمیق تر کنند.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، دکتر شادی عظیمی در رابطه با دغدغه های صنعت بازی و مسائل تربیتی، اظهار نمود: دو مفهوم بزرگ و مهم بازی و آموزش (تعلیم و تربیت) در زندگی انسان قدمت عجیب و غریبی دارند و بخش مهمی از دغدغه های بشر را هم به خود اختصاص داده اند.
وی با اشاره به اینکه دو جریان تعلیم و تربیت بشدت در هم تنیده اند و رابطه مستقیمی با هم دارند، اضافه کرد: ما بعنوان فعالان این حوزه به دنبال ابزارهایی هستیم تا مقوله تعلیم و تربیت را پررنگ تر و عمیق تر نماییم.
عظیمی ضمن اشاره به این که متخصصان حوزه تعلیم و تربیت، از فرایند بازی و اسباب بازی بعنوان یک فرایند کاربردی در امر تعلیم و تربیت استفاده می نمایند اظهار داشت: هم اکنون دغدغه متخصصان اینست که چطور می توان دو مقوله اسباب بازی و بازی های فیزیکی و مجازی را به هم گره زد.
وی با اشاره به اینکه کودک ابعاد رشدی مختلفی دارد و باید همه این ابعاد را در نظر گرفت اضافه کرد: اگر مقرر است کودکان برای جهان فردا آماده شوند مسلماً نمی توان از اتفاقات پیرامونی چشم پوشی کرد و عملاً باید یک سازگاری ایجاد شود اما حد و حدود و زمان ایجاد این سازگاری در کودک خیلی مهم است.
پژوهشگر حوزه بازی و اسباب بازی اظهار داشت: کودک باید تا سن هفت سالگی رشد اجتماعی خودش را داشته باشد و با جهان پیرامونی و ابزارهای مختلف ارتباط بگیرد و ازاین رو خیلی مهم می باشد که ابعاد رشدی کودک در نظر گرفته شود.
عظیمی اعتقاد دارد که مداخله ابزارهای بازی نباید در اوایل دوران کودکی باشد و اگر هم از بازی بعنوان ابزار آموزشی در این سن استفاده می شود معلم باید تسلط کافی روی ابزار داشته باشد چون بازی از قدرت فرهنگی بسیار بالایی برخوردار می باشد.
وی با اشاره به اینکه شورای نظارت بر اسباب بازی مسئولیت رصد حوزه اسباب بازی را برعهده دارد و بنیاد ملی بازی های کامپیوتری هم مسئول نظارت بر بازی های کامپیوتری است اظهار داشت: لازم است که اکوسیستم گسسته و بدون پژوهشِ تولید بازی در کشور ما شکل واحدی به خود گیرد و از آنجاییکه بخش خصوصی هزینه این کار را ندارد، متولیان فرهنگی کشور باید مقوله پژوهش را جدی گیرند.
پژوهشگر حوزه بازی و اسباب بازی، تأسیس پژوهشکده و تعریف یک بخش پژوهش برای تولید بازی و اسباب بازی و قصه سازی را یک لزوم عنوان نمود و اضافه کرد: از آنجاییکه حوزه بازی و اسباب بازی بشدت تأثیرگذار است و به بخشی از رفتار و فرهنگ افراد تبدیل می شود و امکان ویرایش آن وجود ندارد ازاین رو لازم است که این اکوسیستم یکپارچه شود.
عظیمی اظهار داشت: فرهنگ کشور ما بسیار غنی و عمیق است بنابراین لازم است که به این فرهنگ و ادبیات رجوع نماییم و بازی هایی بسازیم که ادامه فرهنگ ما باشند و تاثیر درستی بر نسل آینده بگذارد.




منبع:

0.0 از 5
405
1402/07/26
08:10:04
تگهای خبر: آموزشی , بازی , تولید , رفتار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان