در گزارش خاتون یار تشریح شد؛
اهداف و دلیلهای تشکیل کمیته فرهنگی-آموزشی ستاد اربعین بانوان
مینو اصلانی اهداف و دلیلهای تشکیل کمیته فرهنگی-آموزشی ستاد اربعین بانوان را تشریح نمود.
مینو اصلانی رییس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین بانوان در گفت گو با خبرنگار مهر، به اهداف و برنامه های پیش روی ستاد اربعین بانوان و شروع فعالیت آن اشاره نمود.
اصلانی اظهار داشت: هدف از تشکیل و راه اندازی کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین بانوان این است که بتوانیم از فرصت بسیار بی نظیر اربعین در جهت ایجاد تعامل و تقویت ارتباط و افزایش هر چه بیشتر راندمان از فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت بهره ببریم.
وی افزود: تلاش می نماییم تا بتوانیم با بهره گیری از ظرفیت عظیم مردمی هر چه بیشتر به فرهنگ عاشورا و ایستادگی و مقاومت و سبک زندگی اسلامی مبتنی بر فرهنگ دوده نزدیک شویم و در حقیقت در آن شور حسینی که ایجاد می شود بتوانیم در این دریای خروشان حضور مردمی تبدیل به یک شعور ماندگار و پایدار و همیشگی دست پیدا نماییم.
رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین بانوان اشاره کرد: یکی دیگر از اهداف ما این است که زنان ایرانی با زنان عزیز عراقی در این تعامل با فرهنگ هم بیشتر آشنا شده و به عنوان یک امت واحده در راه ظهور قدم بردارند.
اصلانی درباب برنامه های پیش روی این ستاد اظهار داشت: نشست هایی را با گروههای مردمی بوسیله گروههای مردم نهاد در جهت اتحاذ بهترین روش برای داشتن سبک زندگی اسلامی و سبک زندگی در اربعین برگزار کرده ایم.
وی اضافه کرد: همین طور با نخبگان و فرهیختگان جلساتی برگزار شده است که این سلسله نشست ها ادامه دار بوده و مقرر است یک همایش بین المللی در ایران و عراق با حضور بانوان اندیشمند در هر دو کشور اجرا شود.
اصلانی افزود: به جهت اینکه بانوان ایرانی در نهایت آرامش و سلامت در پیاده روی اربعین شرکت نمایند دستور العمل هایی را بوسیله گروههای مختلف و کارگروه بهداشت و سلامت تدوین کرده ایم و وسایلی که مورد نیاز بانوان است را احصا و به آنها اطلاع رسانی خواهیم کرد.
رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین بانوان اظهار داشت: طبق دستور العملی که طراحی و ابلاغ گردیده است بناست هر موکب یک مبلغ خانم داشته باشد برای اینکه حضور مبلغان خانم بسیار لازم است و این عزیزان می توانند در جهت پاسخ به سوالات احکام و مسائل شرعی و بحث های مشاوره ای در طول سفر و همین طور بحث های جهاد تببین گام های مثبتی را بردارند.
وی افزود: برای بانوان با حضور در موکب ها برنامه های سخنرانی، برنامه های مشاوره ای و گفتگو و پرسخ و پاسخ در نظر گرفته شده است و از برنامه های آتی ما ثبت خاطرات بانوان است که امیدواریم که این زوار عزیز خاطراتشان را بصورت دلنوشته یا تاریخ شفاهی نگاشته تا در گام بعدی تبدیل به کتاب شود.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب