جزئیات اشتغال آفرینی بانوان در حوزه كسب وكارهای خانگی

جزئیات اشتغال آفرینی بانوان در حوزه كسب وكارهای خانگی

به گزارش خاتون یار بنیاد برکت رویداد ملی «بانوی برکت» را با هدف کارآفرینی در حوزه کسب وکارهای خانگی و خانوادگی برای بانوان برگزار می ‎کند.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، مجری رویداد ملی بانوی برکت با بیان این خبر و در تشریح اهداف برگزاری این رویداد اظهار داشت: طراحی مدلهای بومی برای افزایش حضور بانوان در حوزه های اقتصاد خانواده و کسب وکارهای خانگی، افزایش مشارکت اقتصادی بانوان، تقویت شبکه اجتماعی بانوان کارآفرین بنیاد برکت و عرضه طرح های صنایع خلاق در کسب و کار بانوان همچون اهداف برگزاری این رویداد است.
منصوره اخوان ضمن اشاره به فراخوان رویداد ملی بانوی برکت تصریح کرد: کارآفرینان و ایده پردازان می توانند از راه اپلیکیشن جامع برکت به نشانی app.barkat.ir یا سایت رویدادهای برکت به نشانی event.barkat.ir طرح ها و مدلهای کسب و کار و ایده های سیاستی خویش را در حوزه کارآفرینی برای بانوان عرضه کنند تا طرح های منتخب بعد از بررسی و داوری، از جانب بنیاد برکت حمایت و اجرا شوند.
وی از حمایت این بنیاد از طرح های اشتغال زایی در چارچوب رویداد بانوی برکت اطلاع داد و اضافه کرد: این رویداد می خواهد تا در یک فرایند جمع سپاری حل مسئله، مدلهای بنیاد برکت را متناسب با نیازها و شرایط کارآفرینی زنان به روز کند و علاوه بر مدلهای موفق قبلی، مدل اشتغال بانوان را هم عرضه نماید.

به قول اخوان، رویداد بانوی برکت همینطور می خواهد مشکلات زنان کارآفرین در حوزه اشتغال خانگی و خانوادگی را بررسی کند.
مجری رویداد بانوی برکت ضمن اشاره به شروع ثبت نام متقاضیان از ۲۲ دیماه اظهار نمود: ارزیابی و داوری طرح ها و ایده های رسیده به رویداد از ۱۵ بهمن ماه همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن آغاز خواهد شد. همینطور در این زمان برای تمامی شرکت کنندگان، دوره های آموزشی با هدف توانمندسازی برگزار می گردد.
اخوان بیان نمود: علاوه بر اهدای جوایز به طرح های برگزیده در این رویداد، طرح های اشتغال زایی منتخب هم متناسب با مدلهای اقتصادی اشتغال زایی بنیاد برکت حمایت خواهند شد.
وی ضمن اشاره به برگزاری رویداد بانوی برکت در سرتاسر کشور تصریح کرد: طرح ها و ایده های رسیده به رویداد باید در حوزه های صنایع خلاق شامل طراحی و معماری؛ کسب و کار دیجیتال و فضای مجازی؛ میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی؛ صنایع دیداری و شنیداری؛ گیاهان دارویی و طب سنتی؛ چاپ و نشر؛ هنرهای تجسمی و نمایشی؛ و بازی، اسباب بازی و سرگرمی باشند.
مجری رویداد بانوی برکت با تکیه بر برگزاری دوره های توانمندسازی برای شرکت کنندگان و برگزیدگان رویداد بانوی برکت تصریح کرد: از طرح های برگزیده در چارچوب مدل اشتغال زایی اجتماع محور بنیاد برکت حمایت خواهد شد. همینطور طرح هایی که به حمایت بیشتری نیاز داشته باشند به بخش بنگاه محور معرفی می گردند تا تسهیلات بیشتری به آنها تعلق گیرد.
اخوان خاطرنشان کرد: بنیاد برکت سال هاست با ایجاد اشتغال در سطح خرد یا در سطح بنگاه های کوچک و متوسط توانسته است با مدلهای کارآفرینی خود، گام بلندی در رفع بیکاری در کشور بردارد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت، وی از ایجاد ۴۱ هزار طرح اشتغال زایی برکت توسط بانوان مناطق محروم تا به امروز اطلاع داد و تصریح کرد: بانوان ایرانی از دیرباز در تولید کشور نقش مهمی داشته اند.



0.0 از 5
1068
1399/10/26
12:17:16
تگهای خبر: آموزشی , بازی , تولید , خانواده
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان