رییس سازمان غذا و دارو:

دو میلیارد دلار صادرات در حوزه صنایع لبنی هدفگذاری شده است

دو میلیارد دلار صادرات در حوزه صنایع لبنی هدفگذاری شده است

به گزارش خاتون یار مركزی رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: در سال 99 صادرات دو میلیارد دلاری در حوزه صنایع لبنی هدفگذاری شده است.


محمدرضا شانه ساز ۱۸ خردادماه در جریان بازدید از شرکت کالبر در شهرک صنعتی شماره یک اراک با تاکید بر اینکه حفظ سلامت لبنیات یکی از وظایف سازمان غذا و داروست اضافه کرد: نظارت و شناسنامه دار شدن محصولات به کنترل خیلی از بیماری ها کمک کرده است.
وی با اعلان اینکه امروز صنایع لبنی یکی از اقلام قابل توجه و برند در حوزه صادرات قلمداد می شوند که ارزآوری می کنند، اظهار داشت: برای سال ۹۹ صادرات دو میلیارد دلاری در حوزه صنایع لبنی هدفگذاری شده است که می تواند ارزآوری و ارزش افزوده بالایی برای کشور داشته باشد.
شانه ساز با اشاره به اینکه نظارت بر صنعت لبنی و توزیع به شکل کلان با سازمان غذا و دارو است، اما در عرضه خرد نظارتی نداریم، اظهار داشت: عرضه لبنیات به شکل فله در سال های اخیر کمتر شده است و اقبال عمومی نسبت به لبنیات بسته بندی و شناسنامه دار بالا رفته است و حتی دستگاه قضایی نیز نسبت به فعالیت لبنیات فروشی های سنتی حساس شده است.
وی اشاره کرد: صحبت این نیست که بخش سنتی عرضه لبنیات را نابود نماییم ولی باید این صنوف تحت نظارت قرار گیرند و در کنار پشتیبانی از صنعت لبنیات باید فرهنگ سازی نیز دنبال شود.
معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: برنامه سازمان، برون سپاری است و باید برای تسریع انجام کار مردم و صنایع باید از ظرفیت انجمن ها بهره برد.
شانه ساز مصرف سرانه لبنیات کشور را یک پنجم اروپا دانست و اظهار داشت: این سرانه بسیار فاجعه است و زمینه بروز خیلی از بیماری ها مانند پوکی استخوان را رقم می زند.
معاون وزیر بهداشت، همین طور در جمع مسئولان معاونت غذا و داروی علوم پزشکی اراک با تاکید بر ضرورت برون سپاری برخی خدمات این معاونت در امتداد رفع اشکال کمبود نیروی انسانی در این معاونت اظهار نمود: در بیشتر دانشگاه ها کار به انجمن ها سپرده شده است که این امر موجب آزادی بیشتر پرسنل می شود و لازم است که این امر در استان مرکزی نیز اجرایی شود. در صورت انجام برون سپاری نیازی به بزرگ کردن دولت نیست و می توان کار را واگذار کرد.
شانه ساز با اعلان اینکه شرکت های بزرگ پخش دارو را در جریان تاسیس یا تمدید مجوز مجاب و ملزم می نماییم که در اراک نمایندگی داشته باشند، اضافه کرد: تکمیل سامانه تی تک و پرونده الکترونیکی سلامت مبنای سهمیه بندی دارو خواهد شد و می توان به صورت هوشمند ظرفیت سنجی کرد.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات موجود در سطح معاونت غذا و داروی دانشگاه بیان کرد: استان مرکزی ۲۷۰ کارخانه مواد غذایی و ۱۶۰ داروخانه دارد که وظیفه نظارت بر این واحدها بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است و مشکلات در این عرصه موجب بی نظمی در کیفیت کار می شود.
دکتر محمد جمالیان یکی از مهمترین چالش ها را کمبود نیروی کارشناسی و متخصص در بدنه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک دانست و اضافه کرد: این مشکل تمامی دانشگاه های علوم پزشکی در سطح کشور است، اما این مشکل در سطح دانشگاه علوم پزشکی اراک حادتر است و تهدیدی برای سلامت مردم بشمار می رود و لازم است نگاه ویژه ای به این دانشگاه صورت گیرد.
وی با اشاره به کمبود تجهیزات اظهار داشت: باوجود وجود نیروهای متخصص در بدنه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک، زیرساخت ها فراهم نیست و اگر تجهیزات آزمایشگاهی فراهم گردد می توان به سایر استانها خدمات رسانی داشت.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به قدیمی بودن تجهیزات آزمایشگاهی خواهان کمک جهت بروزرسانی این تجهیزات شد.
دکتر عباس علیمرادیان با اعلان اینکه در ایام درگیری با بیماری کرونا هیچ کمبود دارویی نداشتیم، اظهار داشت: در این روزها فعالیت آزمایشگاه به لحاظ نمونه گیری تشدید شد بطوریکه ۲۷۲ مورد نمونه الکل و ژل ضدعفونی بررسی و آنالیز شد.
وی اضافه کرد: الکل توزیعی در مراکز دولتی و ۴۵۰ اداره و ارگان بیش از ۲۱ هزار و ۶۰۰ لیتر بوده است، همین طور ۳۰۰ هزار بسته ژل ضدعفونی توزیع شد.
علیمرادیان با اشاره به تشدید بازرسی ها در ماه های اخیر، اظهار داشت: در یک نوبت ۶۸ هزار ماسک پرستاری و ۶ هزار ماسک غیر بهداشتی کشف شد.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، معاون وزیر بهداشت در این نشست از بخش های مختلف معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک بازدید کرد و در جریان مشکلات این مجموعه قرار گرفت.




منبع:

5.0 از 5
2329
1399/03/19
10:33:36
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان