اشتغال نیمی از كارمندان دولتی زن در آموزش و پرورش

اشتغال نیمی از كارمندان دولتی زن در آموزش و پرورش

به گزارش خاتون یار مدیركل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینكه از بین دو میلیون و 400 هزار كارمند دولت یك میلیون كارمند از میان زنان هستند، اظهار داشت: بیشتر از 500 هزار نفر از این زنان در آموزش و پرورش اشتغال دارند.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، فرحناز مینایی پور در مراسم امضای تفاهم نامه بین معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینكه در مجموع نیمی از كارمندان زن كشور در آموزش و پرورش شاغلند اضافه كرد: همینطور از بین 15.5 میلیون نفر جمعیت دانش آموز كشور بین 7.5 تا 8 میلیون دانش آموز دختر هستند.
وی با اشاره به اینكه همچون اهدافی كه در دفتر امور زنان آموزش و پرورش دنبال می شود محرومیت زدایی آموزشی و پرورشی بین دختران است، اظهار نمود: همینطور بسترسازی برای توسعه مشاركتی و افزایش نقش آفرینی دختران، تحقق عدالت جنسیتی در آموزش و پرورش، توان افزایی ارتقای شغلی و مدیریتی زنان از دیگر اهداف دنبال شده در آموزش و پرورش برای زنان و دختران است.
به قول وی در طرح بهبود وضعیت آموزشی، بهداشتی دانش آموزان دختر مناطق محروم كشور با اولویت مدارس شبانه روزی افزایش دانش، نگرش و عملكرد بهداشتی دختران دانش آموز در دوران بلوغ بخصوص دختران دانش آموز دوره اول متوسطه (پایه هفتم) و والدین آنها دنبال شده كه در مجموع بیشتر از 90 هزار نفر در این طرح قرار گرفتند.
مینایی پور همینطور در مورد طرح حامی (طرح پشتیبانی از مدارس یاری طلب) كه در 2500 مدرسه اجرا شده است هم خاطرنشان كرد: مخاطبان این طرح دانش آموزان، والدین و كادر مدارس و پایه دوم دوره اول متوسطه بودند كه در آن فراهم آوردن فرصت های متنوع تربیتی، استفاده از تجربیات آموزش و... دنبال می شود.
وی در مورد اجرای طرح مهارت های گفتگو و ارتباط موثر توضیح داد: اهداف كیفی این طرح توسعه فرهنگ گفتگو و ایجاد همبستگی و وحدت اجتماعی است كه در این خصوص برگزاری كارگاه های آموزشی ویژه دانش آموزان با همسالان با خانواده، مدرسه و جامعه برای 57840 نفر دنبال شده است.
مدیركل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش از ساخت سرود دختران همراه با حركات اصلاحی برای كلیه مدارس دخترانه كشور اطلاع داد و اظهار داشت: این طرح هم با هدف افزایش شادی و نشاط در مدارس و تقویت هویت جنسی و احساس تعلق به میهن اجرا شده است. همینطور آموزش حقوق شهروندی به دانش آموزان دختر متوسطه هم با هدف آموزش تكالیف و مسئولیت ها و ارتقای دانش و بینش و نگرش به مسئولیت های اجتماعی خانوادگی برای بیشتر از 226 هزار دختر دانش آموز به مرحله اجرا رسیده است.
مینایی پور در ادامه به اجرای طرح افزایش مشاركت های اجتماعی دختران اشاره نمود و اظهار داشت: هدف از این طرح جذب نوجوانان به مشاركت های اجتماعی و فعالیت در تشكل ها بوده است. همینطور دوره تربیت مربی آموزش كودك با مشاركت معاونت امور زنان و خانواده، اساتید وزارت دادگستری و قوه قضائیه هم برای آموزش 1680 دانش آموز اجرا شده است.
وی در مورد اقدامات انجام شده در مورد توان افزایی و ارتقای شغلی و مدیریتی زنان فرهنگی هم توضیح داد: سیاست گذاری و برنامه ریزی های لازم جهت حضور زنان در شورایعالی آموزش و پرورش انجام شده است. همینطور در مورد برقراری عدالت جنسیتی و دسترسی زنان و دختران به فرصت ها، امكانات و منابع آموزش و پرورش این شاخص ها در این وزارتخانه تثبیت شده و همینطور تبصره ای در خصوص اختصاص سه ساعت در هفته به ورزش زنان فرهنگی در وقت اداری اختصاص یافته است.
در ادامه این نشست زهرا جواهریان معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان هم با اشاره به برگزاری كارگاه های آموزشی ارتقای مهارت های پرورشی مربیان بر مبنای موافقت نامه های سال 97 با وزارت آموزش و پرورش اظهار نمود: در این خصوص برای 2064 نفر از مربیان سطح كشور كارگاه آموزشی برگزار شده، همینطور در مورد بسته عملیاتی بازگرداندن دختران بازمانده از تحصیل به چرخه تحصیل هم در فاز اول به ریشه یابی و شناسایی عوامل موثر در ترك تحصیل و بازماندگی از تحصیل دختران و در فاز دوم به تدوین بسته عملیاتی در این خصوص پرداخته شده است.
به قول جواهریان از دیگر موافقتنامه های سال 98 با وزارت آموزش و پرورش هم آموزش حقوق كودك به دانش آموزان دوره دوم ابتدایی، بهبود وضعیت آموزشی بهداشتی دانش آموزان دختر در دوره اول متوسطه در روستاهای محروم استان كهگیلویه و بویر احمد و تقویت شیوه های مهارتی اولیاء و مربیان با دانش آموزان در این استان می توان اشاره نمود.
وی در مورد اجرای طرح گفت وگوی ملی خانواده هم توضیح داد: توان افزایی مدرسان آموزش خانواده در انجمن اولیاء و مربیان در 12 استان به تعداد 360 نفر در موضوعات تاب آوری و گفت وگوی خانواده صورت گرفته است. همینطور طرح پژوهشی گفت وگوی بین بخشی در جامعه ایران با تاكید بر مسائل زنان، دختران و خانواده با هدف شناسایی پتانسیل ها و زمینه های گفت وگوی بین نسلی در ایران انجام شده است.
به قول جواهریان در طرح ارتقای نشاط و تندرستی دختران هم چهار جلسه تخصصی با مبحث اجرای اثربخش مصوبه شورای شهر تهران در خصوص اجبار شهرداری به اختصاص 20 درصد از ردیف بودجه حمایتی از توسعه و تجهیز مدارس برای مناسب سازی مدارس دخترانه دولتی در مناطق 22 گانه تشكیل شده است.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده درمورد كودكان بازمانده از تحصیل هم توضیح داد: مقرر شده است تا با عنایت به اولویت مناطق جغرافیایی و شرایط خاص اجتماعی در آموزش مقاطع ابتدایی و متوسطه لكه های جغرافیایی اولویت دار معرفی شوند و امكان سنجی آموزش آنلاین یا آفلاین برای دانش آموزان متوسطه توسط معاونت آموزش متوسطه پیگیری شود.



5.0 از 5
3727
1398/12/03
14:14:39
تگهای خبر: آموزشی , خانواده , دولت , زنان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان