در صورت سرمایه گذاری و تخصیص تجهیزات صورت می گیرد
راه اندازی كارخانه تبدیل موادمخدر به دارو در زاهدان
به گزارش خاتون یار دبیركل ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: طرح یاریگران زندگی از طرح های مهم در حوزه پیش گیری از مواد مخدر است و با اولویت آموزش وپرورش در سطح ملی انجام می شود.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، دكتر اسكندر مؤمنی در نشست خبری با اصحاب رسانه در زاهدان اظهار داشت: طرح «یاریگران زندگی» همچون طرح های مهم در حوزه جلوگیری از مصرف مواد مخدر است و در این طرح تلاش داریم از گرایش افراد به اعتیاد پیشگیری نماییم.
وی از افزایش ۱۵ درصدی كشفیات مواد مخدر در كشور اطلاع داد و اضافه كرد: در هفت ماهه نخست امسال بیشتر از ۵۵۰ تن انواع مواد مخدر در كشور كشف شده كه در سیستان و بلوچستان این رقم ۱۵۴ تن بوده است.
دبیركل ستاد بیان كرد: سال قبل سهم ایران از كشفیات جهانی تریاك ۷۶ درصد بوده كه امسال به ۹۰ درصد رسیده است.
مؤمنی افزود: ۶۷ درصد مرفین جهان از جانب جمهوری اسلامی ایران كشف می شود و بنابراین جمهوری اسلامی دفاع جانانه ای برای مقابله و مبارزه با مواد مخدر داشته است و این در شرایطی است كه ایران مبدأ و مقصد استفاده از مواد مخدر نیست؛ بلكه تنها در راه ترانزیت این مواد قرار دارد.
وی بیان كرد: ایران با تمام توان در حال مبارزه است و در این مبارزه سیستان و بلوچستان در خط مقدم جامعه جهانی قرار دارد و طی ۴۰ سال قبل اقدامات مقابله ای و مبارزه ای بسیار خوبی انجام شده كه اگر نبود آمار معتادان بسیار زیاد بود.
دبیركل ستاد با اشاره به ۲ هزار كیلومتر انسداد مرز و داشتن بیشتر از ۳۸۰۰ شهید در این مبارزه نابرابر، اظهار داشت: علاوه بر این ها جمهوری اسلامی ایران در راه مبارزه میلیاردها دلار هزینه كرده است.
مؤمنی اظهار نمود: تقریباً در سال ۲۰۰۱ میلادی، كل تولیدات مواد مخدر كشور افغانستان ۲۰۰ تن بود كه حالا به بیشتر از ۹ هزار تن رسیده است، بنابراین مبارزه ضد این دشمن بشریت احتیاج به تجهیزات كامل دارد.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، وی خاطرنشان كرد: آمریكا كه مدعی دفاع از بشریت است علاوه بر اینكه در كشف مواد مخدر كمك نمی كند یكی از بزرگ ترین مشكلات ما هم به حساب می آید چون كه در این بحث مانع بوجود می آورد.
دبیركل ستاد با اشاره به مبحث مقابله، پیشگیری و درمان در حوزه اعتیاد خاطرنشان كرد: در حوزه دریا باید از ظرفیت های نظامی استفاده گردد و به تجهیز شناورها توجه گردد.
مؤمنی بیان كرد: سپاه پاسداران و دیگر دستگاه های قضایی و امنیتی و نظامی نهایت مراقبت از كشور را در این زمینه انجام می دهند و در حوزه مقابله ای وضعیت بسیار مناسبی در كشور داریم.
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص اختصاص تجهیزات كشف شده به استان اظهار داشت: یكی از اولویت های ما اختصاص تجهیزات به استان است، همینطور توافق شده پیگیری شود تا یك سرمایه گذار بیاید كارخانه ای در زاهدان راه اندازی شود تا مواد مخدر در همین زاهدان تبدیل به دارو شود.
دبیركل ستاد با اشاره به فعالیت سمن ها هم اظهار داشت: پارسال ۲۴۱۰ سازمان مردم نهاد داشتیم كه امسال تعداد سازمان های مردم نهاد به حدود ۳۰۰۰ سازمان رسیده و این نشانگر عزم ملی است كه در جهت مقابله و مبارزه با مواد مخدر و كاهش صدمه اجتماعی آن وجود دارد.
مؤمنی افزود: در این سفر بازدیدهایی از منطقه عمومی میرجاوه و سراوان و مراكز نگهداری كودكان و زنان معتاد انجام شد كه خوشبختانه سطح خدمات و آمادگی ها در حد قابل قبولی بود. در این سفر ۴۱ طرح برای مقابله با توزیع و عرضه موادمخدر به تصویب رسید و برای این طرح ها اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شد.
وی خاطرنشان كرد: برپایه نظرسنجی های انجام شده در سطح كشور، مردم سیستان و بلوچستان طی دو مرحله متوالی آمادگی بیشتر از ۸۰ درصدی خود برای مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد را اعلام نموده اند.
دبیركل ستاد اظهار داشت: مقرر است هر طرحی كه از این استان در حوزه مقابله و مبارزه با مواد مخدر و مسائل مربوط به آن دارای شرایط و خصوصیت های لازم باشد، مورد حمایت مالی قرار بگیرد.
او در آخر تصریح كرد: جان فشانی نیروهای انتظامی و امنیتی در مرزها را هیچ چیزی نمی تواند جبران كند اما حق كشف ها به آنها واگذار می شود گرچه كاری كه ارزش جان انسان ها را داشته باشد صورت نمی گیرد.
منبع: خاتون یار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب